STYLA ETT SOVRUM

Sovrummet är det rum som ska direkt bjuda in till avkoppling och lugn, och sängen ska vara det stora fokuset.

Placera sängen så långt från dörren som möjligt men så att dörren är synlig från sängen.(Skapar inbjudande vy för ögat och skapar trygghet för den sovande.)

Är det en dubbelsäng är det mest balanserat att ha symmetriskt ett litet sängbord på varje sida med någon mindre dekoration på samt belysning.

Ha långa gardiner från golv till tak, föredrar själv Hasta´s takskenor som är lätta att montera och bygga till för rätt längd Gardinskena U-skena – Välkommen in till oss på Hasta Home!(Används på bilden nedan)

Bädda med mycket textil och kuddar för att få till en hotellkänsla hemma, lägg in en matta och glöm inte växterna som skapar inte bara liv och ombonad känsla utan även lite extra syre!

Bästa tipset för att få ordning på ditt sovrum är att neutralisera det, vilket skapar en ”tom tavla” som är lättare att se. Rensa, neutralisera och börja inreda – Lycka till!

  1. Rensa ut allt
  2. Neutralisera (behåll enbart möblerna
  3. Bädda – börja med att bädda så sängen blir fin, det är som sagt den som ska vara fokuset i sovrummet så börja med att få till den.
  4. Inred – börja ta in saker igen, flytta, placera om och känn efter vad som blir bra för dig. Kanske kan du plocka saker från resten av boendet? Ofta finns det saker du kan samla ihop för den ”röda tråden”, tex som ovan – leta efter blå saker i hemmet och använd dessa.
  5. Resultatet – består ju kanske inte så länge, speciellt inte i ett barnrum men är du vuxen och inte får till ”känslan” i sovrummet så brukar dessa steg vara bra att börja med.

BEHÖVER DU MER HJÄLP SÅ VET DU VART JAG FINNS 🖤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *